Uformel herrefrisør på Frederiksberg

En hurtig klipning? Eller måske en helt ny frisure? Hos Leap – herrefrisør på Frederiksberg – kan du komme ind og hænge ud i en afslappet atmosfære, mens vi giver dit hår en overhaling. Vi har mange års erfaring i branchen, så vi er altid klar med et godt bud på en ny frisure, hvis du synes, der skal ske noget nyt. Mens vi klipper dig, serverer vi en kold øl, en frisk G&T eller et glas bobler. Så drop ind til os og få en herreklip her på Frederiksberg, mens du får et glas og en god snak. Vi ses!

Herrefrisør på Frederiksberg med styr på kompetencerne

Når du træder ind i vores herrefrisør på Frederiksberg, er vores vigtigste mission; at du skal føle dig tryg og godt tilpas. Vi er uddannede frisører med stor interesse i de nyeste trends og moder, så dit hår er i helt trygge og professionelle hænder, når du skal forbi Leap til en omgang herreklip.

 

Snup en G&T mens du bliver klippet

Vi er en herrefrisør på Frederiksberg, der vægter det sociale og det uformelle højt. Vi har skabt en butik, hvor et stort marmorbord er samlingspunktet; her sidder du ganske uformelt og afslappet og bliver klippet, mens vi serverer lidt godt at drikke. Vores lokaler er inspireret af storbyens rå og industrielle miljø, og fungerer som en spændende kontrast til Gammel Kongevejs mondæne facader. Vi er placeret i hjertet af Frederiksberg, så der er super nem adgang på både cyklen og med offentlig transport.

Bestil tid til en herreklip på Frederiksberg

Leder du efter en afslappet herrefrisør på Frederiksberg? Så skal du kigge ind til Leap! Du er velkommen til at bestille en tid på +45 51 89 98 96 eller her på siden. På gensyn i butikken!