Håropsætning på Frederiksberg – Bliv klar til den store fest

Skal du giftes? Eller skal du til et arrangement, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det? Hos Leap tilbyder vi professionel og kreativ håropsætning på Frederiksberg med udgangspunkt i dine ønsker og personlighed.

Hos os starter du festlighederne i hyggelige og uformelle omgivelser, mens du nyder et koldt glas bobler eller en frisk G&T. Lad os gøre dig klar til festen! Bestil tid på +45 51 89 98 96 eller gør det her på siden.

Håropsætning på Frederiksberg, til alle typer af arrangementer

Hos Leap har vi flere års erfaring med klipning, farvning og styling, og vi er naturligvis begge uddannede frisører, ligesom vi også har en stor interesse i at følge med i de nyeste trends rundt om i verden. Så uanset om du vil gå den klassiske eller mere eksperimenterende vej, har vi en opsætning, der passer til dig. Når du kommer ind hos os til en håropsætning på Frederiksberg, lytter vi naturligvis til dine ønsker, ligesom vi heller ikke er blege for at komme med professionel rådgivning og et bud på en løsning.

 

Håropsætning til bryllup – Lige midt på Frederiksberg

Hvis du skal giftes, er du sikkert optaget af, at alt bliver, som du har drømt om – og at det hele kommer til at gå efter planen. Vælg os til at stå for din håropsætning til bryllup på Frederiksberg, og du vil være i helt trygge hænder. Vi tager naturligvis en indledende konsultation og gerne en prøveopsætning, så du er sikker på at få drømmefrisuren på den store dag. Ud fra dine ønsker kommer vi selvfølgelig også gerne med bud på en smuk bryllupsfrisure.

Ved opsætning af hår hos os på Frederiksberg kan vi også hjælpe med:

  • Fødselsdag
  • Konfirmation
  • Galla
  • Events
  • Og meget mere!

Skal vi hjælpe med en smuk og professionel håropsætning på Frederiksberg? Så giv os et kald på +45 51 89 98 96 og aftal nærmere.