Professionel hårfarvning på Frederiksberg – Find din egen stil hos Leap

Skal der ske noget nyt med dit hår? Hos Leap er vi eksperter i rådgivning og hårfarvning på Frederiksberg. I vores hyggelige og uformelle salon står vi klar til at puste nyt liv i dit hår med en ny farve, der understreger din personlige stil. Mens vi farver dit hår med nænsomme produkter kan du slappe af med en kold G&T, et glas bobler eller en varm kop kaffe. Hos os bliver du mødt af en afslappet atmosfære, som det er svært ikke at føle sig godt tilpas i. Velkommen til Leap!

Farvning af hår på Frederiksberg – Her er du i trygge hænder

Det kræver måske en smule mod at springe ud i en helt ny frisure eller hårfarvning, men bare rolig! Hos Leap har vi mange års erfaring, og vi er begge uddannede frisører. Derudover er vi begge interesseret i de nyeste teknikker og metoder, så du kan være sikker på at få den bedste og mest professionelle hårfarvning. Udover selv at være specialister i hårfarve og klip, har vi også gjort os stor umage for at finde de bedste og mest nænsomme produkter fra anerkendte mærker – på den måde har vi hårfarve her på Frederiksberg, der belaster dit hår mindst muligt.

 

Hårfarvning hos Frisør på Frederiksberg – Leap på Gammel Kongevej

Når du kommer ind til en hårfarvning hos os på Frederiksberg, kan du se frem til en behagelig oplevelse i hyggelige og rustikke omgivelser. Her bliver du placeret ved et stort marmorbord, hvor der er fokus på god stemning og uformel snak. Mens vi farver, klipper og styler byder vi på G&T, øl og bobler.

 

Bestil tid til farvning af hår hos Leap på Frederiksberg

Hårfarvning på Frederiksberg? Så bestil tid hos Leap! Ring til os på +45 51 89 98 96 eller book her på siden.