Glossing Frisør i København

Leap Hair er din erfarne og professionelle glossing frisør i København. Trænger dit farvede hår til en genopfriskning? Glossing eller toning, som det også kaldes, er en perfekt måde at give dit hår mere liv igen. Glossing er en semi-permanent hårfarve, som gradvist falmer ved hver vask. Den holder altså ikke lige så længe som en permanent hårfarve, men den er ideel til både at genopfriske en farve eller til at afprøve en ny hårfarve, inden du træffer en endelig beslutning.

Book online    +45 51 89 98 96   

Lad Leap Hair være din glossing frisør

Hos Leap Hair er vi din professionelle og erfarne glossing frisør på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Vi elsker mulighederne ved glossing, da det ikke skader håret unødigt som eksempelvis permanent hårfarve.

Lyder glossing som noget for dig, så book tid online, eller ring på telefon 51 89 98 96. Hos Leap Hair kan du nyde en god kop kaffe/the eller en lækker G&T, mens vi ordner dit hår.

Fordelene ved glossing behandling

En glossing behandling har flere fordele. Det er en semi-permanent hårfarve, som ikke slider på håret som almindelig permanent hårfarve. Glossing bliver heller ikke siddende i håret lige længe som almindelig hårfarve, hvilket gør det ideelt til, hvis du ønsker at eksperimentere med forskellige hårfarver, inden du træffer det endelige valg. Med en glossing behandling får du også mulighed for at lege med nuancer, så dit hår ikke ser ens ud hver gang.

Brug en glossing behandling til at opfriske dit hår

Glossing behandling fungerer multifunktionelt, da det både kan bruges til at genopfriske hårets glans, dybde og dimension uden at gøre skade. Gloss får dit hår til at se tykkere ud, samtidig med at det bliver lettere at sætte og style. Gloss føles som at få balsam i håret, og det er en effektiv måde at få dit hår til at se glansfuldt og velplejet ud.

Glossing frisør pris hos Leap Hair i København

Er du på jagt efter en professionel glossing frisør i København, er du velkommen til at bestille tid hos Leap Hair. Vi tilbyder forskellige behandlinger i forbindelse med glossing. Du kan finde en oversigt over vores glossing frisør priser og behandlinger her.

Book online    +45 51 89 98 96