Damefrisør på Frederiksberg med afslappet atmosfære

Er du på udkig efter en dygtig damefrisør på Frederiksberg? Hos Leap på Gammel Kongevej kan du komme ind og blive klippet eller blive inspireret til en helt ny en helt ny frisure. Vores frisørsalon her på Frederiksberg er skabt med fokus på det uformelle og sociale; et hyggeligt hæng-ud-sted, hvor du kan komme ned i gear, mens vi klipper, farver og styler. I forbindelse med dit besøg bliver du også budt på både varme og kolde drikke. Vi glæder os til at se dig hos Leap!

Du er velkommen til at droppe direkte ind i butikken på Gammel Kongevej, ligesom du også kan bestille tid ved at ringe på +45 51 89 98 96 eller online her.

Kreativ damefrisør på Frederiksberg

Hos Leap kan vi med vores mangeårige erfaring og store faglige viden både tilbyde de mere klassiske frisure; ligesom vi også hele tiden sørger for at holde os opdateret på de nyeste trends i ind- og udland. På den måde kan du både komme ind og få frisket din nuværende frisure op, ligesom vi også gerne kommer med et bud på en helt ny og spændende frisure. Med os som den kreative damefrisør på Frederiksberg, vil dit hår altid være i trygge hænder; lige meget hvilken retning du gerne vil tage dit hår i. Vi kan naturligvis også tilbyde flere forskellige farvemetoder og styling i forbindelse med fester og events.

 

Leap en damefrisør der tilbyder G&T under klipningen!

Vores frisør er indrettet på en på en ny og lidt utraditionel måde – vi mener nemlig, at et besøg hos frisøren skal være en social og ekstra hyggelig oplevelse. Derfor samler vi vores kunder rundt om et stort rustikt marmorbord, hvor I både kan nyde bobler, G&T og en øl. Et uformelt rum med en uhøjtidelig og afslappet atmosfære.

Book tid til en dameklip på Frederiksberg

Damefrisør midt på Frederiksberg? Så prøv Leap! Bestil tid på her på siden eller ring på +45 51 89 98 96. Vi ses!